Nieuw, voordeelbundels!

  • Voor 17:00u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Ruim assortiment
  • Messcherpe prijzen
  • Lokale winkel

Over ons

Wat fijn dat je ons hebt gevonden. Wij zijn Solane Mode en al meer dan 35 jaar het vertrouwde gezicht in de regio voor betaalbare en exclusieve ondermode, nachtmode en beenmode.

Je kunt onze items zowel voelen en bekijken op een van onze markten als direct online bestellen. Zo heb je altijd een ruime keuze in assortiment, krijg je persoonlijk advies en helpen we je graag met een glimlach.

Op verschillende Limburgse Weekmarkten kun je, naast het online aanbod, ook terecht voor de uitgebreide kinder- en herencollectie. We hebben zo een leuke combinatie tussen online- en marktverkoop. Niet alles online vind je op de markt en niet alles op de markt vind je online.


Een klein stukje historie

Ons familiebedrijf werd opgericht in 1982, ambulante detailhandel was de focus met als specialisatie ondermode. Dus niet vanuit een vaste winkellocatie maar gezellig vanaf de markt.

Gestart vanuit een marktkraam bieden we onze artikelen nog steeds aan. Zij het dat de marktkraam inmiddels heeft plaatsgemaakt voor een prachtige marktwagen. Daarnaast zijn we vol passie begonnen met deze webshop, om natuurlijk ook met de tijd mee te gaan.

Over ons Solane Mode